Autobedrijf Harteveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Delftsestraatweg 26 C , 2641 NB Pijnacker, Zuid-Holland

E-mail

Over Autobedrijf Harteveld

Dealer van Saab & Subaru en specialist van Volvo
Beschrijving
Autobedrijf Harteveld

Meer dan 50 jaar service centraal

Saab, Volvo & Subaru-rijders kunnen bij Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers.

Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Kenmerkend is de grote betrokkenheid van alle medewerkers. Servicemanager Leo Bitter en Partsmanager Anne Kronshorst werken er bijvoorbeeld al meer dan 25 jaar. Mede dankzij hun ervaring draait het technisch team uitstekend: snel en goed, met aandacht voor details. En - niet te vergeten - met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!

Historie

De historie van het familiebedrijf grijpt meer dan 50 jaar terug. Leen Harteveld startte op 1 mei 1958 met een universeel garagebedrijf aan de Delftsestraatweg 79 in Delfgauw. Vijf jaar later wordt het dealerschap van Saab verwelkomd, kort na de eerste verhuizing naar nummer 202. De groei zet door. Daarom koopt Harteveld in 1977 het tegenovergelegen dorpscafé dat door klant en architect Wentink wordt omgetoverd tot een stijlvol pand. In 1978 volgt de officiële opening. Nog geen vijf jaar later staat de aannemer weer op de stoep, nu om een uitbreiding aan de achterzijde te realiseren. In 1986 krijgt Leen Harteveld versterking van Leo.

Gelauwerd vertrouwen

Een ervaren team combineert vakkunde met gemeend enthousiasme en in diverse enquêtes spreken klanten hiervoor hun waardering uit. In april 2010 is de dealer gelauwerd door de BOVAG voor 50 jaar lidmaatschap. ‘Een dergelijke prachtige prestatie verdient speciale aandacht en waardering', aldus Eric Tak, voorzitter van de BOVAG-autodealers. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn twee zaken die voor de koper van een auto van groot belang zijn.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/AutobedrijfHarteveld
Twitter: https://twitter.com/AutoHarteveld

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf Harteveld in Delftsestraatweg 26 C, Pijnacker Zuid-Holland 2641 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Pijnacker Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker Zuid-Holland, 2641 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825361]