Daltonschool De Tweemaster

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Duivestein 25 , 2641 LG Pijnacker, Zuid-Holland

E-mail

Over Daltonschool De Tweemaster

De Tweemaster is een openbare Dalton basisschool in de gemeente Pijnacker. De school ligt in het centrum van de wijk Koningshof in het zuidelijk deel van de gemeente.

Bent u op zoek naar een school? Bij ons vindt u het volgende:

- Daltononderwijs d.w.z. verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken
- Onderwijs op maat
- Een gezellige sfeer
- Kleinschalig
- Hecht onderwijsteam
- Veel ruimte om de scholen
- Veel aandacht voor drama, dans en handvaardigheid
- Training sociale vaardigheden
- Projecten
- Computeronderwijs
- Overblijven goed geregeld
- Naschoolse opvang in school
- Peuterspeelzaal in school
- Multiculturele school
- Ouders actief op school

De missie van De Tweemaster: Samen leren voor de toekomst.

Wij denken bij deze uitspraak aan samenwerking en je evenwichtig voelen én aan zelfstandigheid, zodat de kinderen en volwassenen zich thuis voelen bij ons op school. Een openbare school is de samenleving in het klein. Iedereen is er welkom. Het is een afspiegeling van de echte samenleving. Er is geen betere plek om kinderen van jongs af aan te leren, aandacht te hebben voor ieders mening of overtuiging.

Een openbare school schenkt aandacht aan de verschillen tussen kinderen. Het heeft daarbij geen voorkeur voor één bepaalde richting. Het is bij uitstek onderwijs met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Niet a-p-a-r-t, maar samen. We willen in openheid met elkaar en naar elkaar toegroeien. Kinderen van verschillende achtergronden werken samen, in hun eigen groep en met andere kinderen van de school. De leerkrachten, het team en de ouders werken samen, om van onze school een geheel te maken. Ouders werken op allerlei manieren samen met het team, de kinderen en met elkaar om de school zo goed en veilig mogelijk te laten functioneren.

Als we om ons heen kijken zien we, dat niet alle mensen er dezelfde levensopvatting op na houden. Toch leven, wonen en werken al de verschillende mensen met elkaar.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Pijnacker Zuid-Holland

Is Daltonschool De Tweemaster in Duivestein 25, Pijnacker Zuid-Holland 2641 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Muziek diensten in Pijnacker Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker Muziek per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker Zuid-Holland, 2641 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815257]