De Kapper Pijnacker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Emmastraat 40 , 2641 EG Pijnacker, Zuid-Holland

E-mail

Over De Kapper Pijnacker

De Kapper Pijnacker is sinds 1993 gevestigd in Pijnacker/Nootdorp. In onze salon sta jij centraal en is het onze uitdaging en passie om je professioneel te adviseren over de coupe die bij jou past. Met een team van 17 haarstylisten en 3 junior stylisten staan we voor je klaar, 6 dagen per week, inclusief 3 avonden.

In onze salon werken wij met L`Oréal Professionnel, L'anza en speciaal voor de mannen American Crew. Deze 3 sterke merken bieden alle mogelijkheden op het gebied van kleur, styling en verzorging.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Kapper Pijnacker in Emmastraat 40, Pijnacker Zuid-Holland 2641 EG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Pijnacker Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker Zuid-Holland, 2641 EG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3766854]