De Muziekschool Pijnacker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groen van Prinstererlaan 1 , 2641 CA Pijnacker, Zuid-Holland

E-mail

Over De Muziekschool Pijnacker

De Muziekschool biedt een speurtocht door de wereld van de muziek.

Als kleuter begin je met zingen, spelen op slag- en staafinstrumenten, luisteren en bewegen op muziek. Het vervolg is de cursus Basiscursus muziekonderwijs (AMV). Je leert melodisch notenschrift, spelen op de blokfluit en je maakt kennis met verschillende instrumenten tijdens de instrumentenparade en een proefles.

Na deze basisvorming kun je verder gaan met zangles of een instrument kiezen zoals cello, keyboard, gitaar, viool, piano, dwarsfluit, saxofoon en klarinet. Sommigen kiezen direct voor het bespelen van een instrument!

Samen muziek maken staat voorop. In de groepsles krijgt elke leerling individuele aandacht vooral voor techniek en maat. Daarnaast vinden wij samenspel, luisteren en improviseren heel belangrijk. Het resultaat laten de kinderen horen tijdens de voorspeelavonden.

Als gevorderde leerling kun je instromen in een van de ensembles. Maar ook als je net een instrument kunt bespelen zijn er samenspel mogelijkheden en kun je in het beginnersensemble meespelen.

Ook is er veel aandacht voor optredens: voor elke leerling is er, in overleg met de docent, de mogelijkheid om als ster te schitteren tijdens het sfeervolle Kerstconcert of het zomerconcert van de Muziekschool voor de zomervakantie.

Onze docenten zijn allemaal enthousiaste professionals met een afgeronde conservatorium opleiding!

Muziek voor kleuters: Samen maken wij muziek.
Zingen, luisteren, bewegen en spelen op een aantal eenvoudige muziekinstrumenten. Samen genieten van muziek! De lessen zijn opgebouwd rond een aantal thema's die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind. De laatste les worden de ouders uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Spelenderwijs leren de kinderen enkele belangrijke muzikale begrippen en worden motoriek, sociale vaardigheden en woordenschat gestimuleerd.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo
-
Do - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Muziekschool Pijnacker in Groen van Prinstererlaan 1, Pijnacker Zuid-Holland 2641 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cello diensten in Pijnacker Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker Cello per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker Zuid-Holland, 2641 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817437]