Stalen presentatie

Stalen presentatie van Marks Creation b.v.

Door: Marks Creation b.v.  12-03-2012
Trefwoorden: Behangcollectie, Stofkap, Swatch

Het vervaardigen van stalencollecties is maatwerk! U wilt uw product op de beste manier presenteren, Marks Creation heeft meer dan 25 jaar ervaring met het maken van stalenboeken/hangers voor wandbekleding/zonwering/vloerbedekking/meubelstoffen.
Met ons netwerk van producenten maken wij zorgeloos uw mooiste collecties.

Trefwoorden: Behangboek, Behangcollectie, Staalboek, Staalkap, Staalmappen, stalenwaaier, Stofboek, Stoffencollectie, Stofhanger, Stofkap, Swatch, Tapijtdisplay, Tapijtmappen, Tapijtstalen, Vloerbedekkingmappen, Vloerpanelen,

Andere producten en diensten van Marks Creation b.v.

11-05-2011

Presentatiemap

Met een presentatiemap kunt u uw offerte / bedrijfsbrochure / informatie op een professionele manier overhandigen.


29-09-2010

Marks Creation voor uw onderscheidend drukwerk

Begeleiding van A tot Z, of Marks Creation nu instapt bij het maken van een eerste ontwerp of is het bestand al klaar en wilt u het drukken en de afwerking laten uitvoeren; wij kennen het klappen van de zweep en nemen uw zorg graag uit handen. Neem contact op met Marks Creation, wij gaan de uitdaging graag aan! 


29-09-2010

Pop Up wanden van Marks Creation

 Deze handige pop up display is snel op te bouwen, maak kennis met deze gebruiksvriendelijke en zeer professionele manier van presenteren. Marks Creation helpt u met de realisatie ervan!


29-09-2010

Beurswanden van Marks Creation

Hoogwaardige printers en materialen, samen met een door Marks Creation opgezet idee,  zijn belangrijke ingrediënten voor een goede beurswand. De juiste visualisatie van uw product zegt al genoeg, vraag Marks Creation naar de mogelijkheden.


29-09-2010

Marks Creation uw partner in reclameuitingen als banners

Banners geleverd door Marks Creation zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen, of u nu een vaste banner wilt plaatsen of een rolbanner omdat u mobiel wilt zijn, wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.


29-09-2010

Marks Creation voor displays

 Uw display of een opvallende manier? Marks Creation help u graag, van ontwerp tot en met de levering van de display. Neem contact op en Marks Creation biedt u een passende oplossing!


29-09-2010

Luxe koffers verzorgd door Marks Creation

Door gebruik van hoogwaardige panelen en profielen levert Marks Creation een koffer die uw kwaliteits eisen zeker aankan!


29-09-2010

Marks Creation voor uw eigen speldoos

Uw wens samen met onze creatieve mogelijkheden zullen u verrassen! Daarbij werken wij met kwaliteits materialen en machines die uw product verdienen.


29-09-2010

Marks Creation voor uw ringband op maat!

Onze know-how gekoppeld aan geavanceerde, volautomatische machines is het mogelijk een breed scala aan bekledingsmaterialen en mechanieken efficiënt te verwerken.