Van Schie Groen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klapwijkseweg 75 A , 2641 RA Pijnacker, Zuid-Holland

E-mail

Over Van Schie Groen

Van Schie Groen is een bedrijf wat zich voornamelijk bezighoudt met: Cultuurtechnische werken, groenvoorzieningen, straatwerken en waterbouwkundige werken.

Over ons:
Van Schie Groen komt voort uit Van der Voort & Gravesteyn bv. Van der Voort & Gravesteyn bv is opgericht rond 1991 door Dhr. D. Gravesteyn en Dhr. J. van der Voort. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in vooral groente kassen zijn zij begonnen werkzaamheden uit te voeren voor de semi-overheden. Na enige jaren hebben zij zich gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden in de groenvoorziening en waren zij de grondleggers van het bedrijf.

Na de overname in 2007 door Dhr. M. van Schie heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en na het behalen van diverse certificaten zich verder op de markt geroerd om zo de klantenkring te verbreden alsmede te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen met betrekking tot inschrijvingen. Vanaf 2015 is besloten om de naam van Schie Groen te gaan gebruiken. Dit viel samen met de verhuizing van het bedrijf naar een nieuwe locatie in Pijnacker.

Wij werken nu met een vaste groep van ca. 45 medewerkers (eigen personeel, zzp’ers en langdurige uitzendkrachten). Samen zorgen wij ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd worden.

Tot onze klanten behoren onder meer: Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Delft, Gemeente Zoetermeer, Gemeente leiderdorp, Gemeente Alphen aan den Rijn, Provincie Zuid-Holland, maar ook verrichten wij werkzaamheden voor en in samenwerking met collega bedrijven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Tree Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Schie Groen in Klapwijkseweg 75 A, Pijnacker Zuid-Holland 2641 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Pijnacker Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker Zuid-Holland, 2641 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825402]