Wienen Notaris Mr J D

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 41 , 2641 GJ Pijnacker, Zuid-Holland

E-mail

Over Wienen Notaris Mr J D

Het team van notaris Wienen helpt u graag met verschillende notariële diensten. Onder de knop “Diensten” vindt u meer informatie.

U kunt ook een offerte aanvragen.

Wilt u liever eerst een gesprek? Dat is mogelijk. U kunt een afspraak maken voor een adviesgesprek door te bellen naar 015-3696240.

Jacques Wienen studeerde in de jaren ’80 Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij behaalde de meesterstitel in de afstudeerrichtingen staats- en privaatrecht. Aansluitend studeerde hij Notarieel Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na tien jaar als kandidaat-notaris ervaring te hebben opgedaan in Ridderkerk en in het Westland werd hij in 1998 benoemd tot notaris in Pijnacker.

Hij ging een samenwerkingsverband aan met notaris mr. M.B.J. Kramers, die na zijn pensionering in 2005 werd opgevolgd door mevrouw mr. H.E.M. Feldmann-Zeegers. Sinds 2009 kent het kantoor weer één notaris.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wienen Notaris Mr J D in Stationsstraat 41, Pijnacker Zuid-Holland 2641 GJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Pijnacker Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Pijnacker Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Pijnacker Zuid-Holland, 2641 GJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823664]