JC Suurmond & Zn. vieren 25 jaar jubileum

JC Suurmond & Zn. vieren 25 jaar jubileum van J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs

Door: J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs  29-08-2011
Trefwoorden: Belastingadvies, Aangifte Inkomstenbelasting, Belastingaangifte

Al 25 jaar de gids door het fiscale labyrint…  
 
J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs weet inmiddels al 25 jaar lang de beste weg te vinden in de belastingwetgeving. Het 25-jarig jubileum betekent een mijlpaal in de geschiedenis van J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs.  

Een korte terugblik
In juni 1986 verliet J.C. Suurmond het kantoor PriceWaterhouse in Den Haag en startte een eigen belastingadvieskantoor in Poeldijk. Hier konden cliënten weer terecht voor een persoonlijke behandeling met aandacht voor zijn of haar belangen. Sindsdien is het kantoor gestaag gegroeid waarbij ook de volgende generatie Suurmond het team versterkte. In 2009 werd een ruim zelfstandig kantoorpand in Poeldijk betrokken van waaruit verdere groei en service gefaciliteerd wordt.  

Te veel belasting?
Behalve aangiftewerkzaamheden en adviezen specialiseert J.C. Suurmond & zn. zich op internationale belastingsituaties, monumenten en erfbelasting. Ook heeft het kantoor in de afgelopen jaren een groot aantal mensen geholpen om hun verzwegen buitenlandse vermogen weer beschikbaar te maken door middel van de inkeerregeling. Hierbij zorgde het belastingadvieskantoor voor een zo gunstig mogelijk afhandeling.  De belastingdienst kan in een buitenlandse situatie namelijk 12 jaar teruggaand belasting heffen met een boete van 30% bij vrijwillige inkeer. Bij niet vrijwillig inkeren bedraagt de boete 300% (!)  

Aangiftecontrole
In het kader van het 25-jarig jubileum biedt J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs een gratis aangiftecontrole aan. Zij controleren dan of er geen onvolkomenheden in de aangifte zitten. Zo weet u zeker dat u niet teveel – of te weinig – belasting betaalt. Voor meer informatie bezoek www.jcsuurmond.nl.   _______________________________________________________________________________
Voor meer informatie:
J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs
Jupiter 65 2685 LV  Poeldijk
Tel.          +31 (0)174 244725
Fax          +31 (0)174 240198
Web        www.jcsuurmond.nl
E-mail      [email protected]

Trefwoorden: 30% regeling, Aangifte Inkomstenbelasting, Aangifte Omzetbelasting, aangifte successierecht, belasting besparen, Belastingaangifte, Belastingadvies, Belastingadviseurs, belastingconsulenten, belastingoptimalisatie, Beroepsprocedure, erfrecht - schenkingsrecht, Estate Planning, expat belastingadvies, Fiscaal Advies, Fiscaal Adviseur, Hypotheekrenteaftrek, Inkeerregeling, inkeerregeling Belastingdienst, internationaal belastingadvies, monumentenaftrek, Successierecht, voorlopige teruggave hypotheekrenteaftrek,

Contact J.C. Suurmond & zn. Belastingadviseurs

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share