Leden Schilders vd

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Uranus 6 , 2685 LZ Poeldijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Leden Schilders vd

Van der Leden Schilders is een middelgroot vastgoedonderhoud- en schildersbedrijf wat ruim 100 jaar bestaat.
De laatste 15 jaar heeft van der Leden Schilders zich ontwikkeld tot een multidisciplinair vastgoedonderhoudsbedrijf en daarmee komen wij altijd tot de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers.
Wij hebben de kennis in huis om het onderhoud in kaart te brengen en een efficiënt plan van aanpak op te stellen waarbij wij de kosten en het resultaat op elkaar afstemmen.
Zo is de opdrachtgever gegarandeerd van een optimaal resultaat tegen minimale onderhoudskosten voor nu en in de toekomst en zo kosten beheersbaar te houden.

Onze betrokken medewerkers zijn up-to-date geschoold en beschikken over vakbekwaamheid en veiligheid diploma's en certificaten.

Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en VvE Belang en ons bedrijf is VCA gecertificeerd.

Onze activiteiten bevatten in grote lijnen onderhoudsschilderwerk aan binnen- en buitenzijde, wand-en plafondafwerking, herstel houtrot, vervangen kozijnen, ramen en deuren, herstel betonrot, vervangen en plaatsen isolatieglas, reparaties/vervangen voegwerk, vervangen dilataties en onderhoudadvies op maat voor nu en de toekomst. Kortom wij bieden voor het onderhoud een totaal pakket met een aansluitend onderhoudsschema.

Wij zijn een AF erkend schildersbedrijf. Dit garandeert vakkennis, het geven van goed advies, en het werken met professionele verfsystemen.

Wij zijn aangesloten bij VvE belang wat inhoud dat onze werken circa 3 maanden na oplevering door een onafhankelijk derden kosteloos wordt gekeurd. Dit om de kwaliteit te waarborgen.
Wij zijn bij uitstek uw VvE specialist op het gebied van onderhoud.

Bovendien bieden wij u meer:
Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk.
Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk.
6% btw als uw woning ouder is dan 2 jaar.
Een complete, duidelijke offerte en leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Leden-Schilders-vd/1605417759687767

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Leden Schilders vd in Uranus 6, Poeldijk Zuid-Holland 2685 LZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Poeldijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Poeldijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Poeldijk Zuid-Holland, 2685 LZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825632]