Meedendorp Grond- en Sloopwerken H

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wateringseweg 32 , 2685 SR Poeldijk, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Meedendorp Grond- en Sloopwerken H

H. Meedendorp Grond– en sloopwerken is een jong bedrijf wat met volle enthousiasme zijn werk voorbereid, maakt en afwerkt.
Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met grond en sloopwerk in de bouw en tuinbouw sector, hierbij kunt u denken aan het slopen van gebouwen en tuinbouwprojecten, het bouwrijp maken van bouw en tuinbouwprojecten en alle andere vormen die met grondverzet en sloopwerk te maken hebben.
Wij hebben de juiste machines, gereedschappen en mensen om alle soorten werken op de juiste manier te volbrengen, het maakt niet uit of het een grote of een kleine klus is wij zijn overal toe bereid.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Demolition Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Poeldijk Zuid-Holland

Is Meedendorp Grond- en Sloopwerken H in Wateringseweg 32, Poeldijk Zuid-Holland 2685 SR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Poeldijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Poeldijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Poeldijk Zuid-Holland, 2685 SR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817204]