Lively Entertainment

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Biezenbloker 16 , 3297 GL Puttershoek, Zuid-Holland

E-mail

Over Lively Entertainment

Lively Entertainment is een professionele drive-in show, die uitsluitend gebruik maakt van enthousiaste en ervaren allround DJ`s. Entertainment is waar wij voor staan, uw feest is bij ons dan ook in goede handen.

Naast drive-in show’s verzorgt Lively Entertainment de technische ondersteuning op het gebied van licht en geluid voor uw evenement of bedrijfspresentatie. Lively Entertainment hecht veel waarde aan de apparatuur. Uw evenement is dan ook verzekerd van de nieuwste en goed onderhouden apparatuur. Het mag namelijk niet gebeuren dat uw evenement in het water valt door haperende apparatuur. Uiteraard wordt deze apparatuur alleen bediend door ervaren en professionele licht- en geluidstechnici.

Door goede contacten met diverse leveranciers in de evenementen branche is Lively Entertainment in staat om u te begeleiden met de organisatie van uw evenement. Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de organisatie, dan kunt u de gehele organisatie uitbesteden aan Lively Entertainment.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cinema

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Puttershoek Zuid-Holland

Is Lively Entertainment in Biezenbloker 16, Puttershoek Zuid-Holland 3297 GL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Puttershoek Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Puttershoek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Puttershoek Zuid-Holland, 3297 GL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818615]