Coverband Volgende X Beter de beste van Rijmond

Coverband Volgende X Beter de beste van Rijmond van Volgende X Beter

Door: Volgende X Beter  20-07-2009
Trefwoorden: Dance, Disco, Rock

Winnaar grote prijs van Rijnmond en Voorne Putten ! ! !

Vrijdagavond 19 juni was de finale van de Grote Prijs van Rijnmond en Voorne Putten. Een wedstrijd tussen coverbands om felbegeerde prijzen zoals 5 optredens en 2 volle dagen studio opnamen.

Volgende X Beter heeft met een ruim 20 minuten durende show de 5 overgebleven bands verslagen! 20 minuten knallen met de nummers Rain Down On me, Nooduitgang, I Don't Wanna Be, Ik Wil Jou en Angels.
Volgens de jury was het één geheel wat perfect in elkaar zat. Op basis van o.a. performance, instrumentbeheersing, zang, samenwerking en collegialiteit heeft Volgende X Beter de hoogst aantal punten weten te behalen. Maar het is bovenal de passie waarmee gespeeld wordt. De muzikanten spelen de songs echt met 'hart & ziel', zijn enthousiast en zoeken een interactie met het publiek. Hierdoor voelen toeschouwers zich echt geraakt door een optreden van Volgende X Beter. En zo vinden de bandleden ook dat het moet zijn; Muziek gaat dwars door je heen!

Anderhalf jaar na het oprichten van deze nieuwe sensatie hebben zij een bevestiging gekregen wat zij en al vele klanten en fans wisten. Volgende X Beter is de sensatie voor uw feest. Coverband Volgende X Beter kan door zijn flexibiliteit op echt álle feesten ingezet worden. Zij spelen o.a. Rock, Pop, Dance, Disco en Nederpop.

Trefwoorden: Allround Coverband, Coverband, Dance, Disco, Finale, Grote Prijs, Nederpop, Pop, Rock