Aruba blijft kwaliteit verbeteren

Door: Burosix Communications  28-07-2008
Trefwoorden: Kwaliteit, Hotels, Vakantie

Aruba investeert dit jaar in het vernieuwen, uitbreiden en renoveren van diverse hotels en appartementencomplexen op het eiland. Zo werkt ze continue aan het behouden en verbeteren van haar kwaliteitsniveau als vakantie- en micebestemming.

De uitbreidingen van de resorts zijn veelomvattend. Zo heeft het Renaissance Aruba Resort & Casino een nieuw business center en een ruimere hotellobby opgezet waar gasten kunnen (net)werken en ontspannen, tevens komt er een gloednieuwe fitnessruimte. Ook de Brickell Bay Beachclub heeft haar lobby gerenoveerd en uitgebreid. Het Mill Resort & Suites richt zich in haar uitbreidingen met name op vakantiegangers en denkt daarbij aan alle leeftijden: er is een nieuwe speeltuin voor de kleintjes geplaatst, de beautysalon is dagelijks geopend en in de junior en royal suites zijn flatscreens geïnstalleerd. De renovaties zijn ook nu nog in volle gang. Het Aruba Marriott resort vernieuwt haar La Vista restaurant en breidt de kamers in de North Tower uit.

Diverse hotels hebben activiteiten uitgebreid: in het Marriott Resort en in het Mill Resort kan er verschillende avonden in de week onder professionele leiding gedanst worden. Mocht men liever de voetjes op de vloer houden, dan zijn er karaokenights, Papiamento-lessen en poolvolleybalcompetities – alle in het Mill Resort. De Divi en Tamarijn Aruba Resorts hebben drie nieuwe ‘package-deals’ opgenomen in hun aanbiedingen. Er kan nu ook gekozen worden voor ‘golf getaways’, ‘honeymoon packages’ en ‘family packages’: er is voor ieder wat wils.

Over Aruba
Aruba, ook wel One Happy Island, is een van de benedenwindse eilanden in het Caribisch Gebied met een onafhankelijke status in het Koninkrijk. Deze zonnige vakantiebestemming is bekend om haar parelwitte stranden en azuurblauwe zee, maar heeft meer te bieden dan zonnig vermaak. Het is een ideale locatie voor sporten zoals golfen, duiken, wind- en kitesurfen. Bovendien zijn er vele spa’s om bij te komen van het drukke dagelijkse leven.

Voor meer informatie over Aruba: www.aruba.com

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
BuroSix Communications
Amber Moed
Tel: 0182 - 394455
E-mail: info@burosix.nl

Trefwoorden: Aruba, Caribbean, Hotels, Kwaliteit, Vakantie

Contact Burosix Communications

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share