Interhome richt zich op uitbreiding in Benelux

Interhome richt zich op uitbreiding in Benelux van Burosix Communications

Door: Burosix Communications  22-07-2008
Trefwoorden: Vakantie, Vakantiewoning, Tweede Huis

‘Wij hebben bij Interhome gemerkt dat naast Nederlanders ook andere Europeanen steeds vaker kiezen voor de Benelux als vakantiebestemming,’ legt Martijn Lehman, country manager Benelux, uit. ‘Het is daarom een interessante investering voor tweedehuiseigenaren in Nederland om hun vakantiewoning te huur aan te bieden.’ Met meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van vakantiewoningen en een wereldwijd reserveringsnetwerk, is bemiddeling via Interhome een logische keuze. De verhuurder hoeft zich geen zorgen te maken over boekingen en betalingen. Bovendien biedt Interhome door het internationale karakter een optimale bezettingsgraad.

Interhome vermeldt de vakantiewoningen op haar website. Vakantieliefhebbers kunnen daar via uitgebreide zoekmogelijkheden, up-to-date beschikbaarheidsysteem en foto’s van de woningen, een geschikte woning uitzoeken. Het totale aanbod van 30.000 vakantiewoningen met jaarlijks 500.000 vakantiegangers in heel Europa wordt via internet aangeboden in 12 talen. 24 Uur per dag en 7 dagen per week kunnen de woningen direct online door de klant, door eigen verkoopkantoren, door partners en aangesloten reisbureau´s worden geboekt.

Over Interhome
De Interhome Groep, gevestigd in Zwitserland, is als bemiddelaar in exclusieve vakantiewoningen en appartementen in meer dan twintig landen wereldwijd met 30.000 accommodaties marktleider. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiewoningen van privé eigenaren. Dankzij deze exclusiviteit is Interhome altijd op de hoogte van de beschikbaarheid van elk huis, chalet of appartement. Een wereldwijd reserveringsnetwerk, persoonlijk afgestemde brochures in 8 talen, een innovatieve website en de modernste marketingtechnieken stellen Interhome in staat de vakantieganger optimaal te bedienen.

Voor meer informatie ga naar www.interhome.nl

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
BuroSix Communications:
Amber Moed
Tel: 0182 - 394455
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Tweede Huis, Vakantie, Vakantiewoning

Contact Burosix Communications

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share