Segafredo verzorgt koffie in Holland Heineken House

Segafredo verzorgt koffie in Holland Heineken House van Burosix Communications

Door: Burosix Communications  22-07-2008
Trefwoorden: Koffie, Olympische Spelen, Segafredo

Dennis Hogenboom, als senior sponsor manager van Heineken Nederland verantwoordelijk voor het Holland Heineken House in Beijing: ‘Segafredo staat niet alleen garant voor heerlijke thee en koffie; tijdens de lange en complexe voorbereiding voor dit evenement aan de andere kant van de wereld heeft Tiktak/Segafredo Zanetti begrip, flexibiliteit en inzet getoond. We zijn daarom meer dan tevreden dat we onze gasten straks kunnen trakteren op een kwalitatief geweldige kop koffie, ook in China.’

Guido van As, algemeen directeur van Tiktak/Segafredo Zanetti reageert enthousiast: ‘Segafredo is een van de grootste espressomerken in Italië, een echt authentiek Italiaanse product. Tevens is het een sterk internationaal merk met 600 franchisevestigingen wereldwijd. Alleen in Nederland al worden er per dag meer dan 180.000 kopjes Segafredo geschonken. We kijken ernaar uit om dezelfde kwaliteit en service voor de Nederlanders in Beijing te verzorgen, zoals we dat ook in Nederland doen. We sturen een eigen Barista Team mee voor trainingen en begeleiding gedurende de gehele spelen,’ aldus van As.

Het Holland Heineken House is de thuisbasis van NOC*NSF tijdens de Spelen en wordt gefaciliteerd door Heineken. In Beijing gaan voor de negende maal op rij haar deuren open voor iedereen die het Nederlands Olympisch Team een warm hart toedraagt. Het Holland Heineken House zal tijdens de Olympische Spelen van 2008 gevestigd zijn in het National Agricultural Exhibition Center gelegen in de ambassadewijk van Beijing, op niet al te grote afstand van de Olympic Green en de toeristische attracties in de binnenstad.


Over Segafredo
Segafredo is een wereldwijd opererend Italiaans familiebedrijf (Bologna), opgericht in 1973 door de heer Massimo Zanetti. Op de eigen plantages in Brazilië (N.S.G.) en Costa Rica (S.L.E.C.) worden miljoenen van de beste kwaliteit Arabica & Robusta koffieplanten verbouwd, ze produceren jaarlijks meer dan 160.000 ton koffie. Segafredo positioneert zich als dé koffieleverancier van de Authentic Italian Expresso, waarbij het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van zelf verbouwen, melangeren, branden en bereiden en deskundigheid op elk terrein: ‘van planter tot brander’. De zorgvuldige selectie van alleen de beste ruwe, groene koffiesoorten, de traditionele Venetiaanse kunst van het koffie branden en de toepassing van de modernste bereidingstechnieken, creëren een unieke espresso om van te genieten: Segafredo Zanetti – il vero espresso Italiano.

Voor meer informatie over Segafredo: www.segafredo.nl

###

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
BuroSix Communications
Amber Moed/Vincent van Leeuwen
Tel: 0182 - 394455
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Koffie, Olympische Spelen, Segafredo

Contact Burosix Communications

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share