Collie-Collie.com

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Anne Frankstraat 14 , 2811 VS Reeuwijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Collie-Collie.com

Ik ben Nicole Claudia Blok en mama van drie prachtige kinderen en ‘t Blonde vrouwke’ van een lieve man. Verzot op mooie materialen, prints, stofjes, hout, kristal, porselein en stoer metaal. Chanel no. 5 voor de vrouw en Terre d'Hermès voor de man, lavendel en vanille, toetjes en taarten, toeters en bellen, eenvoudige en aparte dingen. Ik hou van oud en gebutst, maar ook van design met een stoere look. Ik heb iets met techniek, of het nu om het naaien gaat of de naaimachine zelf, foto’s maken met mijn digitale spiegelreflex camera of taarten bakken. Ik wil graag meer snappen, weten en zien. Kan niet bestaat niet!

Door een Duits bedrijf Farbenmix ben ik in 2009 door mijn blog Collie-Collie ontdekt, omdat ik leuke zwierige meisjesjurkjes en rokjes maakte voor mijn dochters. Farbenmix geeft E-books en patronen uit voor zelfmaakmode. Ik ontwerp en maak graag jurkjes en rokjes, maar ook woonaccessoires vind ik leuk om te maken. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en maak nu ook schilderijen van stof. Daarvan is maar één stuk gemaakt, dus elk schilderij is een uniek exemplaar.

Mijn webwinkel is van daaruit verder gegroeid met materialen van Tilda, Hilco en Michael Miller. Ik vind het zelf heerlijk om met mooie materialen te werken. Daarom heb ik in mijn webwinkel ook alleen maar materialen waarvan ik zeker weet dat die mooi blijven van kwaliteit. Waar je fijn mee kan werken en een prachtig resultaat krijgt wat je ook maakt.

In de webwinkel zijn ook tips, tutorials en freebooks te vinden.

Heb je een vraag, stel hem gerust, ik help graag! Mijn e-mailadres is [email protected]

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/colliecollie/
Twitter: https://twitter.com/colliedotcom

Categorieën: Fabric Stores

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Collie-Collie.com in Anne Frankstraat 14, Reeuwijk Zuid-Holland 2811 VS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Reeuwijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Reeuwijk Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Reeuwijk Zuid-Holland, 2811 VS, Nederland

 • Valmé

  Groen van Prinstererlaan 31 Reeuwijk Zuid-Holland 2811 VG

 • Plug Unit Music

  Jan Tinbergenstraat 15 Reeuwijk Zuid-Holland 2811 DZ

 • Hovon Beheer

  Platteweg 42 Reeuwijk Zuid-Holland 2811 NA

 • A.j. Benelux

  Fokkerstraat 22 Reeuwijk Zuid-Holland 2811 ER

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818756]