Fysio Reeuwijk Hartog en Van Keulen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 't Kerkestuk 2 A , 2811 BG Reeuwijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Fysio Reeuwijk Hartog en Van Keulen

Al meer dan 29 jaar bekend in Reeuwijk. Onze praktijk ligt in het centrum van Reeuwijk-Brug met 3 locatie's : de hoofdlocatie op 't Kerkestuk 2 A, de Kinderfysiotherapiepraktijk op 't Kerkestuk 1 en een locatie in het verzorgingshuis de Reehorst, Treebord 19. Wij werken met een team van vier fysiotherapeuten, die allen hun eigen specialisaties hebben. Al onze therapeuten staan vermeld in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Fysiotherapie wordt vanuit de basisverzekering beperkt vergoed. Bent u ouder dan 18 jaar, heeft u geen aandoening die op de lijst 'chronische aandoeningen' staat en ook geen last van urine-incontinentie? Dan wordt fysiotherapie in 2014 niet vergoed. Veel Nederlanders hebben dan ook een aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Er zijn ook mensen die de kosten zelf betalen.

Indien u denkt dat Fysiotherapie Hartog en van Keulen uw klachten kan verhelpen, kunt u rechtstreeks een afspraak maken met één van onze therapeuten. Wij hanteren geen wachtlijst.

Jaarlijks gaan zo'n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert. Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens het werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een 'verkeerde' beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten. Gewoon boodschappen doen, op een verantwoorde manier sporten, weer aan het werk of, als u in een instelling verblijft, zelfs eerder naar huis. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Reeuwijk Hartog en Van Keulen in 't Kerkestuk 2 A, Reeuwijk Zuid-Holland 2811 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Reeuwijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Reeuwijk 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Reeuwijk Zuid-Holland, 2811 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824774]