Feestlocatie, Restaurant en Catering

Door: Gasterij Vergeer   30-01-2012
Trefwoorden: Catering, Thema Feesten, Feest Locatie

Bruiloften & partijen Uw hele dag op een locatie? Dat kan bij Gasterij Vergeer. U kunt namelijk bij ons ook de huwelijksceremonie laten voltrekken door een Reeuwijkse ambtenaar van de burgerlijke stand. Wij kunnen uw dag van begin tot eind verzorgen maar het is ook mogelijk om een onderdeel van uw dag bij ons te vieren. Wij informeren u graag over de talloze mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw huwelijksfeest en andere feesten zoals; feestavond-, diner-, buffet-, proeverij- en receptie-arrangementen. 

Bedrijfsfeesten Ook voor bedrijfsfeesten zijn wij uitermate geschikt. Wij kunnen een feest organiseren op onze locatie maar ook op een externe locatie of in uw bedrijf zelf. Door de jaren heen zijn wij experts geworden op feesten met een speciaal tintje. We hebben verschillende thema-feesten waarbij u uw personeel kan betrekken in het thema. Mochten wij uw favoriete thema niet in ons huidige assortiment hebben maken wij dit graag op maat voor u! In onze eigen locatie kunnen wij in onze feestzaal feesten verzorgen van 50 tot 350 personen. Wanneer u op zoek bent naar een grotere locatie voegen wij onze feestzaal en restaurant samen en verzorgen wij feesten tussen de 400 en 500 personen.

Vergaderen Wilt u de drukte van de stad vermijden en zoekt u een locatie in een landelijke omgeving die goed bereikbaar is? Ook dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Wij beschikken over 2 verschillende ruimtes en kunnen uw vergadering of zakelijke bijeenkomst verzorgen.

Restaurant Ons restaurant is gezellig ingericht en geschikt voor een snelle maaltijd maar ook voor een avondje tafelen met vrienden, familie of collega's. Wij bieden een uitgebreide menukaart met veel verschillende keuzes. Ook hebben wij een 3-gangen keuzemenu waar u zelf terplekke uw menu samen kunt stellen. Bent u met een groep met meer dan 15 personen dan stellen wij een keuze menu voor u samen.   Naast a la carte dineren kunt u bij Friends ook terecht met groepen voor een lunch, diner of feest. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld voor brunches en lunches, high teas, verjaardagsfeesten en kraamparty's. 

Trefwoorden: Bruiloftsfeest, Catering, Feest Locatie, Partycatering, Thema Feesten, Trouwlocatie