Basamro Transport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ravelstraat 5 , 3161 WE Rhoon, Zuid-Holland

E-mail

Over Basamro Transport BV

Sedert 1983 is BASAMRO Transport bezig als internationaal bevrachter met een sterk kwaliteitsbewustzijn in het grensoverschrijdend wegvervoer. BASAMRO Transport is de transportbemiddelaar bij uitstek tussen ladingaanbieders en vervoerders. Indien de lading, compleet of als deellading, maar op of in een vrachtauto past, dan bent u bij BASAMRO Transport aan het juiste adres. Bij ons maakt het niet uit of het nu om 500 kilo of 500 ton gaat, werkelijk iedere opdracht wordt door BASAMRO Transport met uiterste zorg omringd en van het begin tot het einde begeleid tegen concurrerende tarieven.
BASAMRO Transport verzorgt door middel van onder andere een groeiend aantal vaste charters en een samenwerking met meer dan duizend vervoerders in binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende wegtransporten binnen Europa

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Basamro Transport BV in Ravelstraat 5, Rhoon Zuid-Holland 3161 WE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rhoon Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rhoon Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rhoon Zuid-Holland, 3161 WE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821739]