Mail en Win actie AntiChic tas bij Bienvenu.nl

Mail en Win actie AntiChic tas bij Bienvenu.nl van Bienvenu.nl

Door: Bienvenu.nl  07-01-2009
Trefwoorden: Tassen, Tas, Leren Tassen


Mooie merken als AntiChic, Friis & Company, My Flat in London, Fab., en Romano vind je in het ruime assortiment van Bienvenu.nl. Daarnaast hebben ze ook nog een Bienvenu Collection, die bestaat uit hippe tassen volgens de laatste trends. Alle tassen uit deze zorgvuldig samengestelde Bienvenu Collection zijn gemaakt van hoogwaardig leer en hebben een kwaliteit die je bij Bienvenu.nl mag verwachten. Maar er is nog meer! Bienvenu.nl biedt naast tassen ook een ruime keus aan portemonnees, sieraden, accessoires, horloges en riemen aan. Je hoeft de deur gewoon niet meer uit! En om op de hoogte gehouden te worden van al dit moois kun je je op de site inschrijven op de nieuwsbrief van Bienvenu.nl.

En om jou kennis te laten maken met de geweldige webshop Bienvenu.nl mogen wij de supermooie bruine citybag La Fayette van AntiChic (t.w.v. 239,95 euro) onder onze trouwe lezeressen verloten. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Stuur dan een mailtje naar redactie@mixitup.nl o.v.v. Bienvenu.nl met je naam en adresgegevens. Let op: je moet wel ingeschreven zijn voor onze nieuwsbrief, zie de voorwaarden hieronder. Succes!

Voorwaarden Mail & Win actie: De mail & win actie loopt van 2 januari 2009 tot en met 31 januari 2009. Om mee te doen aan de Mail & Win actie moet je wel geabonneerd zijn op de onze nieuwsbrief die twee keer per maand wordt verstuurd. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan snel in via www.mixitup.nl/mailing. Let op: je ontvangt na inschrijving een mailtje waarbij je de link moet activeren ter bevestiging.

En als je je nog inschrijft voor de nieuwsbrief op www.bienvenu.nl dan maak je ook nog kans op een tas van Friis & Company, deze tas wordt in mei onder de leden van Bienvenu.nl verloot.

www.bienvenu.nl voor al uw luxe tassen , sieraden en accessoires.
Kom snel eens kijken en ontdek dat winkelen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

www.Bienvenu.nl

Trefwoorden: Aanbieding Tassen, Actie Tas, Antichic, Dames Tassen, Design Tas, Design Tassen, Elammourie, Friis & Company Tassen, Itbag, Lederen Tassen, Leren Tassen, Luxe Tassen, Mooie Tassen, Omar Munie, Schitterende Tassen, Tas, Tassen, Tritoni,