Kinderopvang Jip & Janneke BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Beurs 39 , 3162 WB Rhoon, Zuid-Holland

E-mail

Over Kinderopvang Jip & Janneke BV

Kinderopvang Jip en Janneke B.V. heeft twee kinderdagverblijven voor 0 - 4 jarigen en drie locaties voor buitenschoolse opvang van 4 -13 jarigen onder beheer.

U bent op zoek naar een kwalitatieve kinderopvang waar u uw kind(eren) aan toevertrouwd, in een omgeving waar uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Kinderopvang Jip & Janneke B.V. biedt zo’n omgeving. U kunt uw kind met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Natuurlijk zijn onze medewerkers ervaren, professioneel en betrokken. Maar, zeker net zo belangrijk, ze houden van hun vak en daarom bieden ze ook dat stukje persoonlijke aandacht...

Doelstelling
Jip & Janneke biedt professionele opvang, verzorging en begeleiding aan kinderen van 0 tot 13 jaar. We bieden voldoende speelgelegenheid in onze ruim opgezette accommodaties. We hebben gevarieerd spelmateriaal en organiseren regelmatig diverse activiteiten.
Onder deskundige leiding worden de kinderen hierbij gestimuleerd in lichamelijk, persoonlijke en sociale ontwikkeling; uiteraard zo veel mogelijk in samenspraak met de ouders.

Het belang van het kind staat bij Jip & Janneke altijd voorop.

Pedagogisch beleid
Kinderopvang Jip & Janneke B.V. werkt aan de hand van een pedagogisch beleidsplan. Het pedagogisch beleidsplan biedt een richtlijn voor het pedagogisch handelen van de leidsters.
Met een pedagogisch beleid wil Jip & Janneke een éénduidige en continue opvoedkundige kwaliteit ontwikkelen en bewaken. Ons pedagogisch beleidsplan is een voortdurend proces van vernieuwing.

•Een pedagogisch beleidsplan heeft een aantal belangrijke voordelen:

• het is voor de ouders duidelijk waar de instelling voor staat.

• het biedt de leidsters houvast tijdens het werken met de kinderen.

• het levert een goed pedagogisch klimaat op voor de kinderen.

Locatie Poortugaal
Jip & Janneke is gelegen in een landelijke en bosrijke omgeving op het terrein van van het Delta Psychiatrisch Centrum te Poortugaal.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderopvang Jip & Janneke BV in De Beurs 39, Rhoon Zuid-Holland 3162 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Rhoon Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rhoon Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rhoon Zuid-Holland, 3162 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815418]