Nu de nieuwste rage, de Jump Up, ook thuis beschikbaar via Nettohome.nl

Nu de nieuwste rage, de Jump Up, ook thuis beschikbaar via Nettohome.nl van NettohomeBV

Door: NettohomeBV  12-05-2011
Trefwoorden: Sport, Online Bestellen, Online Winkel

Nieuw! Wat is nu fijner dan op een leuke en eenvoudige manier thuis aan uw welzijn te werken en meteen af te vallen!!!!

Jump Up Sportscholen door heel Nederland trillen al een tijdje op hun grondvesten door de introductie van Jump Up: een dynamische en muzikale aerobicstraining op een mini-trampoline. Met de release van drie instructie-dvd’s en een speciaal maaltijdplan is het nieuwe ‘funconcept’ nu ook binnen bereik voor enthousiaste ‘thuisspringers’. Jump Up is een energiek en vermakelijk trainingsprogramma, waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt van wel 700 tot 900 Kcal per work-out!

Het geheim van Jump Up zit ‘m in het zeer eenvoudige en voor iedereen toegankelijke concept. De springoefeningen op muziek resulteren voor lichaam en geest in een sensationeel gevoel en geven een enorme stimulans om door te blijven gaan. Iedereen springt zichzelf dus voortaan slank en fit met Jump Up!

Sinds vandaag hoeft u echter niet meer naar de sportschool want de Jump Up is nu eenvoudig te bestellen bij nettohome.nl voor thuisgebruik!

Het complete pakket bevat:

 
Trampoline (diameter 100 cm)
3 DVD´s bestaande uit Cardio, Abdominals en Total Body Workout (Nederlands gesproken)
21 Dagen Maaltijdplan
Veiligheidsinstructies

Kijk voor alle informatie op nettohome.nl

Trefwoorden: Actie, Afslanken, Afvallen, Eten en Drinken, Fitness, Lifestyle, Lijnen, Online Bestellen, Online Marketing, Online Media, Online Winkel, Shop, Sport, Sporten, Webwinkel, Welzijn