Bakker Barendrecht BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Handelsweg 20 , 2988 DB Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Bakker Barendrecht BV

Bakker Barendrecht is een van de grootste groente- en fruitbedrijven van Nederland. We werken al decennialang voor onze grootste klant, een toonaangevende Nederlandse supermarktketen. Ook in de industrie werken we samen met één belangrijke afnemer, een topproducent van vers gesneden, panklare groenten en fruit. Daarnaast hebben we een aantal geselecteerde exportklanten.

Wat er volgend jaar verkocht wordt, weten we bij Bakker vandaag al. Omdat we de ontwikkelingen voor willen blijven. Bakker onderzoekt doorlopend of producten en processen verbeterd kunnen worden. Handel, logistieke dienstverlening en research & development (R&D) zijn onze kerntaken.

Eén van de belangrijkste activiteiten van Bakker is sourcing: inkoop en contractteelt. Onze productspecialisten zijn dagelijks op zoek naar de beste producten uit alle windstreken. Onze inkoop komt van vertrouwde grond, want we werken met een vast leveranciersnetwerk. Dat geldt niet alleen voor onze Hollandse telers, die op maat voor ons telen, maar ook voor onze buitenlandse leveranciers. Want uit elk hoekje van de wereld hebben we wel een product in huis.

Bij de logistieke planning komen alle werkzaamheden samen: van het maken van aanvoerafspraken met telers tot het monitoren van de voorraden bij klanten. Bij operations vinden alle handelingen met het product plaats, zoals sorteren, verpakken, rijpen en warehousing. Onze kwaliteitsdienst controleert of de producten aan de specificaties van de klant voldoen. Ook het transport van producten is uiteraard een belangrijk onderdeel van onze logistieke dienstverlening. We doen dat gedeeltelijk met ons eigen wagenpark.

We doen onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen in onder meer voedselveiligheid, milieu, gezondheid en smaak en zorgen voor begeleiding en ondersteuning van ons leveranciersnetwerk in binnen- en buitenland.

Bakker werkt in Nederland samen met een vaste groep, kwalitatief hoogstaande telers. Met hen werken we op een duurzame manier samen, soms al decennialang.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Food Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ridderkerk Zuid-Holland

Is Bakker Barendrecht BV in Handelsweg 20, Ridderkerk Zuid-Holland 2988 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fruit diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Fruit per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2988 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3779655]