De Netwerkmakelaar; een nieuw concept in netwerken.

De Netwerkmakelaar; een nieuw concept in netwerken. van De Netwerkmakelaar

Door: De Netwerkmakelaar  02-04-2009
Trefwoorden: Workshops, Netwerken, Congres

Omdat gebleken is dat zowel virtuele als fysieke netwerken voor de meeste deelnemers teleurstellende resultaten opleveren, werd De Netwerkmakelaar opgericht om daarin verandering te brengen.

Vanaf 19 mei 2009 start De Netwerkmakelaar haar activiteiten, om te beginnen in het Rijnmond-gebied, met een feestelijke opening waarin de initiatiefnemer van De Netwerkmakelaar, Phil H. Kleingeld het nieuwe concept en de onderzoeksresultaten naar de effectiviteit van netwerken presenteert.

Nieuw concept
Het dienstenpakket van De Netwerkmakelaar bestaat uit:
• Het aanbieden van persoonlijke netwerkanalyses en daaraan gekoppeld het geven van advies voor verbetering
• Het verzorgen van workshops en trainingen op het gebied van netwerken
• Het organiseren van netwerkcongressen
• Negen sociale bijeenkomsten gericht op het gestructureerd genereren van leads
• Het via de netwerkwinkel aanbieden van contactinstrumenten
• Een forum waar leden terecht kunnen met algemene en/of specifieke hulpvragen

Wat De Netwerkmakelaar echter uniek maakt is haar makelaarsfunctie. Om aan bepaalde waardevolle informatie en/of contacten te komen is het niet meer nodig om talloze bijeenkomsten af te lopen. De behoefte aan informatie en contacten wordt bij de staf van De Netwerkmakelaar gedeponeerd en zij gaan voor de leden op zoek. Dit bespaart de leden veel tijd/moeite én verhoogt de effectiviteit van het netwerk.

Jaarcongres Barcelona
Om de kennis en inzicht over netwerken verder te verbreden en verdiepen, organiseert De Netwerkmakelaar elk jaar een netwerkcongres met sprekers die weten wat netwerken is. Dit jaar vindt het congres op 27 november plaats in Barcelona. Bekende bestsellerauteurs en sprekers als Frank van Marwijk, Dr. Susanne Piët, Jos van Hezewijk, Lode Broekman, Patrick Davidson, Gerard de Gier, Patty Harpenau en Dr. Rita Smaniotte zullen hun bijdrage aan dit congres leveren.

Trefwoorden: Congres, Contacten Maken Contracten, Kleingeld, Netwerkadvies, Netwerkanalyse, Netwerken, Netwerkmakelaar, Netwerktraining, Offertes, Ondernemersvaardigheden, Virtueel Netwerken, Workshops,