Maatwerk meubels / inbouwkasten

Maatwerk meubels / inbouwkasten van Decosier

Door: Decosier  02-11-2011
Trefwoorden: Tafels, Interieurbouw, houten meubelen

Decosier is een meubelmakerij, gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van meubels op maat.In de jaren 90 zijn wij begonnen met voorzetschouwen op maat, waarna wij ontzettend veel ervaring opgedaan hebben met andere producten op maat.

Maatwerk heeft de naam, dat het duur is. Wij durven de stelling aan dat onze producten ten opzichte van de bestaandeluxe meubelmerken concurrerend zijn. En bij een maatwerkmeubel heeft u echt een totaal eigen product.

Op deze website ziet u veel voorbeelden van inbouwkasten, tafels, diverse soorten kasten, voorzetschouwen, binnenluikenen tal van overige meubelen. Ook andere producten zoals bureau's, wandplanken, kamer-en-suite, radiatorbekledingen,keukens en nog veel meer verschillende houtproducten maken wij graag voor u. En heeft u een compleet nieuw idee? Wij denken graag met u mee om van uw idee een fraaie maatwerkoplossing te maken.

Het maatwerk vertaalt zich ook in de materiaalkeuze.Veel meubels maken wij van MDF of geplastificeerd spaanplaat.Massief  hout is uiteraard ook geen probleem. Hierbij kunt u denken aan vuren, grenen, eiken, meranti, beuken en vele andere houtsoorten.Maar ook edelgefineerde platen en kunststof afwerkplaten passen wij toe.Daarnaast kunnen wij ook veel andere materialen in de meubels verwerken, zoals staal, RVS, glas, natuursteen enz.

Onlangs zijn wij overgestapt op een nieuw 3-dimensionaal tekenpakket.Hierdoor krijgt u een nog beter beeld van de te maken meubels. Ook kunnen wij uit onze zagerij ook massief hout en plaatmateriaal op maat aanleveren.U krijgt dan een compleet bouwpakket, wat relatief makkelijk in elkaar te zetten is.  En wat vindt u van onze "massief houten werkbladen"?Deze massief houten werkbladen zijn leverbaar in meer dan 15 edele houtsoorten, waaronder wengé, mahonie en eiken.

Trefwoorden: Aankleedtafels, Audiokasten, Bureaubladen, Design Meubelen, houten meubelen, Inbouwkasten, Interieurbouw, Massieve Werkbladen, Reparatie Meubels, Tafels, Voorzetschouwen