eMJe Elastische Kousen en Borstprothesen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bourgondischelaan 30 L , 2983 SH Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over eMJe Elastische Kousen en Borstprothesen

Wij zijn uw leverancier voor uw elastische kousen en borstprothesen. eMJe B.V. is een dynamisch en innovatief bedrijf met grote kennis op het gebied van compressietherapie. Dit resulteert in een deskundig en ervaren team van consulenten die de therapeutische elastische kousen aanmeten en collega´s voor de planning en administratie. Een perfecte combinatie voor een optimale samenwerking. Hierbij speelt onze klant een belangrijke rol. eMJe houdt zich volop bezig met de behandeling van bloedcirculatie en lymfecirculatie van armen en benen met compressietherapie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is eMJe Elastische Kousen en Borstprothesen in Bourgondischelaan 30 L, Ridderkerk Zuid-Holland 2983 SH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2983 SH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746996]