Gasterij de Ontmoeting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boksdoornstraat 80 , 2982 BD Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Gasterij de Ontmoeting

U bent van harte welkom in onze eigen Gasterij De Ontmoeting, waar dagelijks verse maaltijden aangeboden worden, of gewoon een verse kop koffie met een ambachtelijk stuk taart.

Gasterij De Ontmoeting is een huiskamer voor de buurt, waar in een ongedwongen sfeer volop ruimte is voor ontmoeting en gesprek. Kom de sfeer proeven, maar vooral het eten! Iedereen is van harte welkom in Gasterij De Ontmoeting. Ontmoeten en genieten in een gastvrije ambiance staan hierbij centraal.
Kom langs, wij zijn geopend van van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur. Op woensdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Na reservering zijn we ook ‘s avonds en op zaterdag open. Meer informatie? Bel (0180) 45 25 45 of mail gasterij@riederborgh.nl
U vindt onze Gasterij aan de Boksdoornstraat 80, 2982 BD Ridderkerk

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ridderkerk Zuid-Holland

Is Gasterij de Ontmoeting in Boksdoornstraat 80, Ridderkerk Zuid-Holland 2982 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2982 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822135]