GJ Financiële Dienstverlening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lagendijk 205 D , 2981 EL Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over GJ Financiële Dienstverlening

'GJ' staat voor mijn naam, Gert-Jan de Jong.

'Financieel' behoeft weinig toelichting en dient breed te worden uitgelegd. Ik verzorg alles vanaf het voeren van administraties tot het verzorgen van uw fiscale aangiften, maar ook het invullen van al dan niet ingewikkelde formulieren. Kortom: alles wat met cijfers te maken heeft.

'Dienstverlening' wil tot uitdrukking brengen dat de werkzaamheden zeer uiteenlopend kunnen zijn. De achtergrond hiervan is dat interesse in en aandacht voor de cliënt hoog in het vaandel staan.

De doelgroep is de kleine klant: de particulier, de (startende) ondernemer met een eenmanszaak of een vennootschap onder firma. Verder de oudere generatie voor het behulpzaam zijn bij allerlei financiële aangelegenheden.

Ik ben lid van CB (College Belastingadviseurs). Via deze organisatie houd ik mij vaktechnisch op de hoogte en word ik op allerlei gebieden ondersteund. Voor nadere informatie over deze organisatie www.cb.nl.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is GJ Financiële Dienstverlening in Lagendijk 205 D, Ridderkerk Zuid-Holland 2981 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2981 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816249]