HabitatSolutions introduceert professionele inbouw rookafvoersystemen

HabitatSolutions introduceert professionele inbouw rookafvoersystemen van Habitatsolutions

Door: Habitatsolutions  16-04-2009
Trefwoorden: Rookcabine, Rookruimten, Rookafvoersysteem

Het RAS systeem is een perfecte aanvulling op het huidige assortiment rookoplossingen van HabitatSolutions. Als pionier op dit gebied staat HabitatSolutions bekend als de bedenker van klantvriendelijke systemen die de gebruiker in staat stelt tegen de laagste kosten ruimten de ontdoen van rook.

De intensieve samenwerking met Nederlands grootste kanalen en toebehoren producent Bergschenhoek BV maakt het mogelijk het systeem uiterst competitief aan te bieden. De RAS systemen kunnen als zelfbouwpakket worden afgenomen inclusief installatiehandleiding of door HabitatSolutions op regiebasis worden geplaatst. De RAS systemen zijn compleet leverbaar vanaf € 1495,=

De eerste RAS systemen zijn de afgelopen maanden geplaatst in zowel de horeca als in het bedrijfsleven en blijken uitermate effectief.

*******************************************************************************************************

Voor de redactie:

HabitatSolutions BV biedt een breed pakket aan innovatieve producten met als doel een schone en aangename leefomgeving te creëren.

HabitatSolutions BV is naast leverancier van een totaalpakket aan rookoplossingen zoals de direct afvoerende en recirculerende rookcabines voor horeca en bedrijfsleven, leverancier van professionele geursystemen en tevens de exclusieve importeur in de Benelux van de gepatenteerde LightAir IonFlow 50 Ionisatie luchtreiniger en de Purity waterkoker met geïintegreerde reiniger en filter.

Trefwoorden: Rookafvoersysteem, Rookcabine, Rookoplossing, Rookruimten,