Hak Transport Kraanverhuur Graafmachine Verhuur BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schaapherderweg 11 , 2988 CK Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Hak Transport Kraanverhuur Graafmachine Verhuur BV

A. Hak Transport is met een uiterst moderne vloot van diversen voertuigen dagelijks onderweg voor het vervoer van de meest uiteenlopende ladingen. Zoals bijvoorbeeld: constructies, bouwmaterialen, grondverzet machines, hijskranen, maar ook voor het vervoer van generatoren en andere hoogwaardige materialen zoals bijvoorbeeld schakelkasten.

Ook voor het transporteren en uitleggen van stalen rijplaten en hardhouten schotten heeft A. Hak diverse voertuigen met een verrijdbare laad- en loskraan. Waarmee snel en efficiënt een tijdelijke rijbaan door het land en/of over slechte wegen kan worden aangelegd. Ook voor de verhuur kunt u bij A. Hak terecht.

Inspelen op vernieuwingen, signaleren wat de toekomst heeft. Dat is wat A. Hak groot heeft gemaakt. Wie kon zich tien jaar geleden voorstellen dat er vandaag de dag in Nederland meer mobiele telefoons zijn dan inwoners? Het tijdperk van de telecommunicatie diende zich aan en A. Hak heeft zich van het begin toegelegd op de vooruitstrevende technologie in de installatie en het onderhoud van telecomprojecten.

Onze afdeling Telecom heeft zich puur gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van GSM-mastlocaties. Vanaf het ontwerp in de tekenkamer en de fundering op locatie, verzorgen wij de volledige bouw en het in bedrijf stellen van de mast. Op de grond, op de kerktoren, bovenop het flatgebouw, iedere plek is denkbaar.

In de hoogte, van beneden naar boven, ofwel Verticaal Transport.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Towing Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hak Transport Kraanverhuur Graafmachine Verhuur BV in Schaapherderweg 11, Ridderkerk Zuid-Holland 2988 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2988 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3770472]