A60 Enkele draaideur met succes getest

A60 Enkele draaideur met succes getest van InterDam

Door: InterDam  22-01-2008
Trefwoorden: Branddeur, Explosieluik, A60 Branddeur

InterDam Merford heeft de nieuw ontwikkelde enkele draaideur -IDM-SH-A60- met succes getest bij BRE test instituut in Watford (Engeland). De test is uitgevoerd overeenkomstig de A60 brandcurve volgens richtlijn IMO Resolution A.754 (18) 1993 en heeft plaatsgevonden in het bijzijn van Lloyds Register. InterDam Merford beschikt nu over het type approval van Lloyds Register voor een A60 enkele draaideur.

InterDam Merford BV
InterDam Merford BV richt zich voornamelijk op de markt voor brand- en explosie bestendige wandsystemen en deuren voor zowel de offshore als industrie. Het bedrijf beschikt over een zeer brede kennis en ervaring in deze bedrijfstakken.

InterDam Merford specialiseert zich ook in explosie ontlastende luiken en wanden.
Explosie ontlastende wanden worden veelal bevestigd met breekbouten. Een breekbout is een bevestiging, die bij een bepaalde belasting losbreekt. Een betrouwbaarder bevestiging van dit soort wanden is die welke bezwijkt op buiging, dus bij het bereiken van de vloeigrens. IDM heeft beide bevestigingmethoden in haar programma.
InterDam Merford is u graag van dienst met haar explosieluik, explosie ontlastende luik, explosiewand en explosie ontlastende wand.

Toekomst
Deze eerste succesvolle deuren test is een aanzet voor het testen van een complete range van een nieuwe generatie deuren. Met de reeds aanwezige A60 en H60 buitenwand systemen kan een compleet project worden aangeboden. Hierbij zal de laatste stand van de techniek worden gespiegeld aan de nieuwste regelgeving op het gebied van brandwerendheid, explosiebestendigheid en montage- en bedieningsgemak.
Voor de daadwerkelijke toepassing van producten in projekten heeft InterDam Merford een team van ervaren ingenieurs en projektleiders beschikbaar.

In geval van vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Trefwoorden: A60 Branddeur, A60 Deur, A60 Draaideur, A60 Enkele Draaideur, Branddeur, Breekbout, Explosie Luik, Explosie Ontlastende Luik, Explosie Ontlastende Luiken, Explosie Ontlastende Wanden, Explosie Ontlasting, Explosie Wand, Explosieluik, Explosiewand, Interdam,