Logopediepraktijk De Praatstoel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Luykenstraat 8 K , 2985 BV Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Logopediepraktijk De Praatstoel

De logopedische zorg in de praktijk van M.M. de Graaf is bedoeld voor kinderen en volwassenen met problemen op het gebied van:

- Ademhaling
- Stemgebruik
- Slikken (ook bij Parkinson)
- Stotteren
- Spraak- en/of taalproblemen
- Afasie
- Dysarthrie
- Slechthorendheid

De behandeling verloopt zoveel mogelijk in overleg met de cliënt, waarbij zijn of haar hulpvraag centraal staat. Wanneer de behandeling daarom vraagt, vindt er samenwerking plaats met andere zorgaanbieders binnen GOED Ridderkerk. Bijvoorbeeld met de huisartsen, maar ook met de (kinder)fysiotherapeut of de GGD. Bij jonge kinderen met spraak- en/of taalproblemen, is er overleg met het consultatiebureau. De praktijk onderhoudt ook contact met scholen, uiteraard met instemming van de ouders. Bij stempatiënten die roken, kan de rookstop-poli worden ingeschakeld.

Behandeling aan huis is mogelijk op indicatie van een (huis)arts.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

08-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk De Praatstoel in Jan Luykenstraat 8 K, Ridderkerk Zuid-Holland 2985 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2985 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826673]