MMS Marine Services BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tinstraat 35 , 2984 AN Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over MMS Marine Services BV

MMS Marine Services is een groep internationaal opererende specialisten die u van dienst kunnen zijn met alle activiteiten op het gebied van aan- en verkoopbemiddeling en nieuwbouw van hoofdzakelijk binnenvaartschepen. Ook voor beheer en exploitatie van binnenvaart vaartuigen.

MMS Marine Services is gespecialiseerd in bemiddelen bij aan- en verkoop van alle denkbare vaartuigen, maar met name in duwboten, duwbakken en sleep-duw en duwboten.

MMS Shipping beheert duwbakken van investeerders die zij onderbrengt bij derden en ook wereldwijd inzet voor binnenvaart transporten.

MMS Shipbuilding verzorgt totale nieuwbouwprojecten voor binnenvaartschepen, hoofdzakelijk uitgevoerd door werven in China.

Scheepsmakelaardij
MMS Marine Services is een toonaangevende internationale scheepsmakelaardij. Wij bemiddelen bij aan- en verkoop van alle denkbare vaartuigen, maar met name in duwboten, duwbakken en sleep- en duwboten.

In de loop der jaren hebben wij een groot internationaal netwerk opgebouwd, waardoor wij op ieder moment voor iedere koper het gewenste vaartuig kunnen vinden. Bij verkoop van gebruikte vaartuigen weten wij wereldwijd welke potentiële afnemers voor specifieke vaartuigen mogelijk geïnteresseerd zijn.

Naast aan- en verkoopbemiddeling verzorgen wij ook certificeringen, diverse vormen van consultancy en reparatie van vaartuigen. Tevens verzorgen wij wereldwijd de begeleiding van aan/verkoopprojecten en vervullen daarbij als agency alle formaliteiten.

Scheepsbouw
MMS Shipbuilding verzorgt complete nieuwbouwprojecten van voornamelijk binnenvaartschepen. Wij bemiddelen tussen de opdrachtgever en scheepswerf.

Met haar vakkennis en ervaring is MMS Shipbuilding een betrouwbare partner ook voor het totale projectmanagement van scheepsnieuwbouw.

Met ons grote internationale relatienetwerk vinden wij altijd de meest geschikte werf om een specifiek scheepstype te bouwen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/MMS-Marine-Services-BV/1611498199092318

Categorieën: Box Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MMS Marine Services BV in Tinstraat 35, Ridderkerk Zuid-Holland 2984 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2984 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825247]