Prócount Accountants+ fuseert met LTB Adviseurs en Accountants

Prócount Accountants+ fuseert met LTB Adviseurs en Accountants van Prócount Accountants

Door: Prócount Accountants  17-02-2006
Trefwoorden: Accountants, Mkb, Bedrijfsfusie

Prócount Accountants+ is gefuseerd met LTB Adviseurs en Accountants en per direct gaan de kantoren van Prócount verder onder de naam Prócount LTB adviseurs en accountants.

LTB Adviseurs en Accountants sluit naadloos aan bij Prócount accountants+. Het bedrijf is niet alleen met een aantal vestigingen rond het werkgebied van Prócount vertegenwoordigd. Ook qua werkwijze zitten zij feilloos op één lijn, met als kernbegrippen: adviseren van de klanten, bereikbaar en pro-actief werken en denken, alles in de breedste zin van het woord!

Daar waar LTB één van de toonaangevende kantoren voor het MKB is, en marktleider in de glastuinbouw, is Prócount een sterk regionaal kantoor met een gestaag groeiend klantenbestand. De belangrijkste redenen voor deze fusie waren dan ook dat de organisaties gebruik gaan maken van hun wederzijdse expertise en dat hiermee nieuwe markten ‘geopend’ kunnen worden. Daarnaast is de nieuwe organisatie door de schaalvergroting direct gereed voor alle wijzigingen die voortvloeien uit recente en te verwachten wet- en regelgeving voor accountants en adviseurs. Tevens worden ook de  automatiseringstoepassingen aanzienlijk uitgebreid zodat alle relaties meteen kennis kunnen maken met on line-toepassingen, zoals onlineboekhouden en onlinesalarisadministratie.

De kantoren van LTB in de regio vindt men in Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Boskoop. Prócount is gevestigd in Ridderkerk (hoofdkantoor) en in Oud-Beijerland, Meerkerk, Sliedrecht en eveneens Boskoop. Het is de bedoeling om op korte termijn de kantoren in Boskoop op een nieuwe locatie samen te voegen.

Trefwoorden: Accountants, Bedrijfsfusie, Mkb

Contact Prócount Accountants

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share