Stichting IJsselmonde-Oost - De Bun Woonvoorziening

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karper 37 AE , 2986 PA Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Stichting IJsselmonde-Oost - De Bun Woonvoorziening

De Bun is een 24-uurs woonvoorziening waar begeleiding en ondersteuning, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt, wordt geboden. Samen met de cliënt wordt gezocht naar een passend antwoord op elke vraag.
De Bun bestaat uit gekoppelde eengezinswoningen in de woonwijk Drievliet in Ridderkerk. In de voorziening zijn een aantal gezamenlijke woonkamers en daarnaast heeft iedere cliënt een eigen zit/slaapkamer. Er zijn enkele slaapkamers op de begane grond, de andere slaapkamers bevinden zich op de eerste of tweede verdieping. De Bun beschikt over een ruime, gezellige achtertuin.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting IJsselmonde-Oost - De Bun Woonvoorziening in Karper 37 AE, Ridderkerk Zuid-Holland 2986 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2986 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816885]