Stichting IJsselmonde-Oost - Kleinschalig Wonen Ridderkerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Patrijs 38 , 2986 CB Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over Stichting IJsselmonde-Oost - Kleinschalig Wonen Ridderkerk

In woonvoorziening de Patrijs wordt waar nodig ondersteuning geboden en waar mogelijk zelfstandigheid gestimuleerd of op peil gehouden. Dit kan op veel gebieden zijn, bijvoorbeeld op financieel, maar ook sociaal en emotioneel gebied. Begeleiding wordt doorgaans geboden van ’s middags vijf uur tot half elf ’s avonds. Dagelijks zorgt een begeleider samen met een cliënt voor de warme maaltijd. Ook de inkopen worden gezamenlijk verzorgd. Op momenten dat er geen begeleiding aanwezig is, kunnen de cliënten gebruik maken van een 24-uurs bereikbaarheidsdienst. Ook wordt er, afhankelijk van de hulpvraag van de cliënt, individuele begeleiding geboden op andere tijden. Dit wordt vastgelegd in een ondersteuningsplan dat wordt gemaakt in samenspraak met de persoonlijk begeleider en de cliënt.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

21-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Health Care Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting IJsselmonde-Oost - Kleinschalig Wonen Ridderkerk in Patrijs 38, Ridderkerk Zuid-Holland 2986 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2986 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816875]