Stichting Sport en Welzijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sportlaan 8 10 , 2982 SN Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stichting Sport en Welzijn

Sport en Welzijn is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van activiteiten op het gebied van sport, recreatie, cultuur, veiligheid en welzijn. Dit doen we zelfstandig en in opdracht van de gemeente. Door samen te werken met verschillende partijen en verbinding met de bewoners wordt vormgegeven aan het beleid van de gemeente op dit gebied. Het uitgangspunt hierbij is altijd: ‘Iedereen kan meedoen!’ Onze medewerkers gaan samen met de buurtbewoners actief aan de slag om veilige en open wijken te creëren. Wijken waar iedereen meedoet, respect voor elkaar heeft en waar het prettig is om met elkaar te wonen en te leven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ridderkerk Zuid-Holland

Is Stichting Sport en Welzijn in Sportlaan 8 10, Ridderkerk Zuid-Holland 2982 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2982 SN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819967]