TTC Technics Trading & Calibration BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brouwerstraat 24 , 2984 AR Ridderkerk, Zuid-Holland

E-mail

Over TTC Technics Trading & Calibration BV

TTC - KALIBREREN, MEETBARE KWALITEIT !

TTC B.V. is een RvA geaccrediteerd kalibratielaboratorium (accreditatienr. K094). Wij kalibreren met onze geacclimatiseerde meetwagens en ervaren meettechnici instrumenten op locatie bij de klant door geheel Nederland en België. In Ridderkerk hebben wij een professionele meetkamer waar wij veel geometrische metingen verrichten alsmede productmetingen kunnen uitvoeren op de 3-D CNC meetmachine.

Het keuren van elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 en het controleren van klimmaterieel behoren tevens tot de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij u voorzien van deskundig advies gebaseerd op jarenlange meet ervaring, het kalibratiesysteem voor u opzetten, begeleiden en onderhouden. Wij bewaken voor u de afloopdata van de keuringstermijn van uw instrumenten. Bent u met ISO bezig? Een (ISO 9000) kwaliteitssysteem en kalibratie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

TTC kalibreert bij veel verschillende branches, o.a. voor de garage- en transportbranche, bij machinefabrieken en revisiebedrijven, in de ruimte- en luchtvaart, voor de overheid en voor de gezondheidszorg.
U kunt ons ook vinden in de installatiebranche, wij hebben hiervoor een unieke samenwerking met Imbema Controls B.V.

De kracht van TTC is ons uitgebreide assortiment. 1 leverancier, 1 aanspreekpunt voor al het onderhoud en kalibratie van uw instrumenten. En wilt u de instrumenten toch opsturen? Wij hanteren een snelle doorlooptijd. Binnen 7 werkdagen heeft u uw instrumenten weer retour.

Heeft u een bestaande meetkamer maar een tekort aan eigen kalibratiepersoneel, dan kunt u bij ons terecht voor het inhuren van deskundige meettechnici op dagtarief.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/TTC-BV-Technics-Trading-Calibration-BV-120971578061326/
Twitter: https://twitter.com/TTC_BV

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TTC Technics Trading & Calibration BV in Brouwerstraat 24, Ridderkerk Zuid-Holland 2984 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Ridderkerk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ridderkerk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ridderkerk Zuid-Holland, 2984 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3685854]