Eerste FloraHolland lisianthuswaaier overhandigd aan C.J. Vianen flowerexport B.V.

Eerste FloraHolland lisianthuswaaier overhandigd aan C.J. Vianen flowerexport B.V. van C.j. Vianen Flowerexport

Door: C.j. Vianen Flowerexport  04-04-2008

FloraHolland


Eerste FloraHolland lisianthuswaaier overhandigd

FLORAHOLLAND (6 mei 2005) - Op 28 april zijn de eerste FloraHolland lisianthuswaaiers overhandigd aan vier belangrijke exporteurs van Lisianthus: Hilverda De Boer, Floris Holland en CJ Vianen. De lisianthuswaaier van FloraHolland werd enthousiast ontvangen. In de waaier staan de meest verhandelde en veelbelovende nieuwe lisianthuscultivars afgebeeld. De cultivars zijn gerangschikt naar hoofdgroep en kleur. Dat maakt het voor de gebruiker makkelijk zoeken naar de gewenste cultivar.

Op vestiging Rijnsburg ontving exporteur CJ Vianen de eerste lisianthuswaaier uit handen van assortimentsmanager Rick Minck.

FloraHolland introduceert deze eerste lisianthuswaaier op dit moment, omdat het aanbod lisianthus, naarmate de zomer dichterbij komt, sterk toeneemt. Daarnaast is half april de landelijke promotiecampagne Lisianthus in de UK gestart. FloraHolland ondersteunt deze campagne door middel van de waaier, omdat een groot aantal FloraHolland-inkopers zich richt op Engeland. Tevens is op FloraHolland het aantal KOA-kopers flink gegroeid. Deze kopers krijgen door de productwaaier een goed beeld van de beschikbare cultivars op FloraHolland. FloraHolland is marktleider op het gebied van de Nederlandse Lisianthus. Het kwalitatief goede aanbod Lisianthus is licht groeiend en kent tot nu toe een stabiele prijsvorming in 2005.


Contact C.j. Vianen Flowerexport

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share