3D Visualisaties

Door: Ewaldson  12-03-2015
Trefwoorden: Ontwerp Bureau, 3d Visualisatie, 3d technieken

Een van de belangrijkste tools om een idee helder te krijgen is visualisatie, dit is een zogenaamde artist impression. Als u uw innovatie helder kunt communiceren naar uw klant zorgt dit voor een degelijke uitgangspositie. Je moet toch gewoon kunnen zien waar je het over hebt toch? Bij Ewaldson hebben we ruime ervaring met het visualiseren van ideeën en innovaties

Trefwoorden: 3d technieken, 3d Visualisatie, Ontwerp Bureau,

Andere producten en diensten van Ewaldson

12-03-2015

3D Scannen

3D scannen is een van de meest effectieve manier om onderdelen, producten of prototypes te digitaliseren. Bij Ewaldson beschikken we over industriële 3D scanapparatuur en kunnen we op zeer hoge resolutie voor u 3D scannen. Uiteraard kunnen we uw modellen vervolgens ook voor u modificeren of uitprinten.


12-03-2015

3D Modelleren

Wilt u een 3d tekeningen laten maken? Wilt u een 3d scan laten maken van iets? Bij Ewaldson werken wij met een industriële 3d-software waarmee we vakkundig en snel voor u kunnen 3d modelleren. Laat een vakkundige 3d designer van Ewaldson uw 3d tekening maken!


12-03-2015

3D Printen

Wilt u iets laten 3D printen of informatie over 3D printen? Dan bent u bij Ewaldson aan het juiste adres! Ewaldson heeft jarenlange ervaring met het 3D printen van onderdelen, producten en prototypes. We werken met professionele 3D printers die voor u in zeer hoge resolutie (tot wel 100µm!) een groot aantal materialen kunnen printen.