Hullu Bedrijfsfysiotherapie & Arbo-advies De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjelaan 7 , 2231 DE Rijnsburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Hullu Bedrijfsfysiotherapie & Arbo-advies De

Aandacht voor fysieke belasting is aan de orde van de dag. Die aandacht gaat daarbij vooral naar die groepen medewerkers die veel moeten tillen, zwaar werk verrichten en in ongunstige houdingen moeten werken. Interactieve trainingen om te leren omgaan met deze belasting worden gegeven in diverse branches, zoals de intra- en extramurale zorg, kinderopvang en bouw.

Ook de mensen die op kantoor werken en ‘lekker de hele dag zitten', kunnen ook problemen krijgen. Vaak worden wel dure en geavanceerde bureaustoelen aangeschaft, maar uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de medewerkers niet weet hoe de stoel moet worden ingesteld en hier zelden of nooit aandacht aan besteedt.RSIklachten komen steeds vaker voor en over de preventie van deze klachten gaan veel bakerpraatjes rond. Bureaus komen vol te liggen met allerlei hulpmiddelen, gelmatjes e.d, terwijl deze vaak een averechts effect hebben!

Wij kunnen u en uw medewerkers helpen goede keuzes te maken en het werk zo in te richten dat fysieke belasting wordt verminderd of voorkomen. Dat kan door voorlichting, trainingen, werkplekonderzoek en begeleiding op de werkplek of middels een bedrijfsfysiotherapeutisch spreekuur.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hullu Bedrijfsfysiotherapie & Arbo-advies De in Oranjelaan 7, Rijnsburg Zuid-Holland 2231 DE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rijnsburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijnsburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijnsburg Zuid-Holland, 2231 DE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825642]