Hoveniersbedrijf Michael Betgen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijmanhof 2 , 2375 WD Rijpwetering, Zuid-Holland

E-mail

Over Hoveniersbedrijf Michael Betgen

Welkom!

Op 1 oktober 1995 zijn wij gestart met ons eigen hoveniersbedrijf. In al die navolgende jaren hebben wij ons in de markt weten te positioneren als een bedrijf waarbij vertrouwen en bovenal kwaliteit de hoofdtoon voeren. De mooiste tuinen zijn het werk van vakmensen met oog voor detail en vorm. Of het nu gaat om tuinaanleg, onderhoud, beplanting, verlichting of andere tuingerelateerde werkzaamheden, bij ons bent u aan het juiste adres.Wij beschikken over een klein en enthousiast team dat bestaat uit goed opgeleide en ervaren vakmensen met liefde voor hun werk. Dat ziet u ook terug in de realisering van al uw tuinwensen! Wij bieden vakbekwaamheid, kwaliteit en betrokkenheid om samen met u de tuin tot uw eigen persoonlijke droomtuin te maken. Mocht uw interesse gewekt zijn door deze site? Neemt u dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groeten, Michael Betgen

Tuinaanleg

De aanleg van een tuin is een bijzonder proces, van het leeghalen van de oude tuin tot en met het opleveringsklaar maken van de nieuwe tuin. Wij verzorgen de realisatie van uw tuin met veel zorg en oog voor details. De tuin wordt immers steeds vaker als een verlengstuk van de woning ervaren. Kwaliteit is hierbij de basis! Omdat wij werkzaam zijn met een klein team hebben wij oog voor detail. Juist die details maken ons tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf in onze regio. Ons team voert alle werkzaamheden zelfstandig uit en voor gespecialiseerde onderdelen zoals bijvoorbeeld beregening werken wij samen met bedrijven die dezelfde hoge kwaliteitseisen stellen als ons bedrijf.

U kunt ook bij ons terecht voor aanpassingen, renovatie of het herindelen van uw bestaande tuin. Aan de hand van uw wensen en onze visie maken wij voor u een passende tuinbegroting. Helderheid en vertrouwen is de basis van de samenwerking bij de totstandkoming van uw wensen. Een goed tuinontwerp is de basis voor jarenlang tuinplezier.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf Michael Betgen in Nijmanhof 2, Rijpwetering Zuid-Holland 2375 WD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Rijpwetering Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijpwetering Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijpwetering Zuid-Holland, 2375 WD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825564]