Binckhorst BV Autodemontagebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenplaetsstraat 5 , 2288 AA Rijswijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Binckhorst BV Autodemontagebedrijf

Binckhorst Partner in Automotive is opgericht in 1976 en begonnen als Autosloperij Binckhorst. In de loop van ons bijna 40-jarige bestaan is er veel veranderd. Ons bedrijf is van "sloperij" in de loop van de jaren veranderd naar demontagebedrijf en inmiddels partner van vele zakelijke en particuliere klanten. Niet alleen veel bedrijven uit de Haagse regio behoren tot de vaste klantenkring van Binckhorst maar ook vinden de onderdelen iedere dag hun weg via onze eigen bezorgdienst of met behulp van diverse externe bodediensten naar klanten in het gehele land. Onderdelen vandaag besteld worden dan ook de volgende dag bij al onze klanten waar dan ook in Nederland afgeleverd. Ook ver buiten de landsgrenzen vinden de onderdelen hun weg, met inmiddels diverse vaste klanten in België, Frankrijk maar ook in Scandinavië.
In de afgelopen 40 jaar is er behalve de naam ook in de manier van werken veel veranderd, waar vroeger de klanten zelf de onderdelen van de auto's af moesten halen liggen tegenwoordig ruim 125000 gedemonteerde onderdelen in de magazijnen te wachten om aan een tweede of soms wel derde leven te beginnen.
Verder zijn de activiteiten in de afgelopen 20 jaar uitgebreid en verkopen wij niet alleen meer gebruikte auto-onderdelen maar hebben wij ook een assortiment nieuwe auto-onderdelen welke onder de eigen merknaam BINKO via onze wederverkopers hun weg vinden naar de garagisten en eindgebruikers in binnen en buitenland.
Al deze veranderingen en uitbreidingen zijn ook mede de oorzaak geweest dat Binckhorst in Oktober 2014 na 38 jaar is verhuisd naar Rijswijk en niet langer meer in het industriegebied Binckhorst gehuisvest is. In ons nieuwe pand aan de Steenplaetsstraat 5 in Rijswijk (industriegebied Plaspoelpolder) hebben wij een groot nieuw modern magazijn een compleet vernieuwde demontage werkplaats en op ons nieuwe adres is het ook mogelijk om de bij ons gekochte onderdelen te laten monteren in de daarvoor speciaal ingerichte montage werkplaats.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/binckhorst/

Categorieën: Auto Related Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Binckhorst BV Autodemontagebedrijf in Steenplaetsstraat 5, Rijswijk zh Zuid-Holland 2288 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Rijswijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijswijk zh Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijswijk zh Zuid-Holland, 2288 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822647]