Cesar Oefentherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schaapweg 10 A , 2285 SP Rijswijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Cesar Oefentherapie

Oefentherapie Cesar is een erkende, paramedische behandelmethode, gericht op klachten, samenhangend met een onjuist houdings- en bewegingspatroon of -gedrag, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde afwijking of ziekte.
De oefentherapeut observeert en analyseert je manier van bewegen (techniek) en kijkt naar de wijze waarop je met klachten of problemen omgaat ((gewoonte)gedrag, coping).
Aan de hand van de gestelde diagnose, het oefentherapeutisch onderzoek, je hulpvraag en mogelijkheden formuleren we doelstellingen en een persoonlijk behandelplan, aansluitend op jouw specifieke situatie en wensen.
De oefentherapeut maakt je bewuster van je manier van bewegen. Je krijgt inzicht in de reactie van je lichaam op pijn, (over-)belasting en spanningen.
Je leert begrijpen en voelen hoe en waarom bewegingen het best op een bepaalde manier kunnen worden uitgevoerd.
Door het systematisch trainen van bewegings- en/of ontspanningstechnieken leer je soepeler en met minder (in)spanning te bewegen.
Door anders te gaan bewegen en/of andere keuzes te maken leer je hoe je zelf je klachten op een positieve wijze kunt beïnvloeden en kunt toepassen in je dagelijkse activiteiten, werk of sport.
De therapie wordt in sommige gevallen vergoed vanuit de basisverzekering, maar meestal vanuit het aanvullende pakket van de zorgverzekering.

Openingstijden

Ma, Do - Vr, Zo
-
Di
-
Wo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cesar Oefentherapie in Schaapweg 10 A, Rijswijk zh Zuid-Holland 2285 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Rijswijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijswijk zh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijswijk zh Zuid-Holland, 2285 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3730456]