Hof van Hoornwijck Kliniek voor Tandheelkunde

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Laan van Zuid Hoorn 33 , 2289 DC Rijswijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Hof van Hoornwijck Kliniek voor Tandheelkunde

De Hof van Hoornwijck, kliniek voor tandheelkunde te Rijswijk is een multidisciplinaire tandheelkundige kliniek gevestigd in een fraaie omgeving en behuizing. Doelstelling van de kliniek is het bieden van een zo’n compleet mogelijk pakket aan tandheelkundige behandelingen, waarbij hoge kwaliteit en een vriendelijke aanpak hoog in het vaandel staan. Er wordt tijd genomen om uw persoonlijke wensen ten aanzien van uw gebit te inventariseren en te bespreken. Naast de gebruikelijke “familie-tandheelkunde” zijn wij gespecialiseerd in uitgebreide tandheelkunde, esthetische/cosmetische tandheelkunde, bijzondere tandheelkunde, angsttandheelkunde en implantologie. Daarnaast beschikt de kliniek over twee mondhygiënistes en een manueel fysiotherapeut met als specialisme het hoofd en tand-kaakstelsel. Ook hebben wij de beschikking over de allerlaatste bleekmethodes voor het gebit.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rijswijk zh Zuid-Holland

Is Hof van Hoornwijck Kliniek voor Tandheelkunde in Laan van Zuid Hoorn 33, Rijswijk zh Zuid-Holland 2289 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sealen diensten in Rijswijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijswijk zh Sealen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijswijk zh Zuid-Holland, 2289 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825382]