Onderwatershof Woonzorgcentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Vredenburchweg 26 , 2282 SH Rijswijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Onderwatershof Woonzorgcentrum

Cardia is een christelijke zorgorganisatie in Den Haag en Rijswijk. Persoonlijke aandacht combineren met uitstekende kwaliteit, dat is ons 'Hart voor Zorg'. Wij bieden een breed scala aan zorg en diensten op het gebied van wonen, verpleging en verzorging, welzijn en dienstverlening. Dicht bij u in de buurt.

Bent u of kent u iemand met beginnende dementie? Breng dan eens een bezoek aan een van onze ontmoetingscentra in Loosduinen of Mariahoeve. Licht tot gemiddeld dementerenden bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende dagactiviteiten. Daarnaast is er plek voor de mantelzorger om even op adem te komen of zicht te laten informeren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/cardiazorg

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Onderwatershof Woonzorgcentrum in Van Vredenburchweg 26, Rijswijk zh Zuid-Holland 2282 SH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Rijswijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijswijk zh Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijswijk zh Zuid-Holland, 2282 SH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824485]