Stichting Bouwkwaliteit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Visseringlaan 22 B , 2288 ER Rijswijk zh, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Stichting Bouwkwaliteit

SBK heeft als doel de integrale kwaliteitszorg in de bouw te stimuleren en te bevorderen en de certificatie en attestering in de bouwsector te coördineren en te harmoniseren.
Om dat doel te realiseren voert SBK de volgende taken uit:
• Het beheren van collectieve kwaliteitskeurmerken voor de bouw, die worden gebruikt voor de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van certificatie en attestering; SBK heeft met verschillende geaccrediteerde certificatie-instellingen een licentieovereenkomst.
• Het adviseren van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu ten aanzien van de erkenning van kwaliteitsverklaringen en ten aanzien van de Verordening Bouwproducten.
• Fungeren als liaison voor Nederland op het gebied van Europese regelgeving.
SBK heeft de volgende commissies:
• Harmonisatie Commissie Bouw
• Toetsingscommissie Bodemkwaliteit: toetst concept Beoordelingsrichtlijnen op juistheid van de opgenomen eisen van het Besluit bodemkwaliteit en de auditing ervan.
• Toetsingscommissie Bouwbesluit: toetst concept Beoordelingsrichtlijnen op juistheid van de opgenomen eisen t.a.v. de relevante eisen van het Bouwbesluit en op de afstemming op de Verordening Bouwproducten.
SBK wordt o.a. gefinancierd door de licentievergoeding voor het gebruik van de merken en voert opdrachten voor derden uit, zoals voor BZK, I&M, het Ministerie van Economische Zaken en Stichting KOMO.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rijswijk zh Zuid-Holland

Is Stichting Bouwkwaliteit in Visseringlaan 22 B, Rijswijk zh Zuid-Holland 2288 ER uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Stichting diensten in Rijswijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijswijk zh Stichting per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijswijk zh Zuid-Holland, 2288 ER, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816956]