Torica Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Herenstraat 48 , 2282 BW Rijswijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Torica Optiek

Wij leveren u niet alleen een bril of contactlenzen, wij verzorgen en controleren eveneens de conditie en gezondheid van uw ogen.
De opticiens van Torica zijn opgeleid om u het beste advies te geven op correctie gebied. Onze optometristen zijn speciaal opgeleid om u maximale zorg te bieden op het gebied van oogzorg. Ieder oog is immers anders. Daarom zijn er ook verschillende onder­zoeken, uiteenlopend van standaard tot uitgebreid optometrisch onderzoek.

Uiteraard overleggen wij dit eerst met u zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Mocht uit één van onze onderzoeken blijken dat verdere behandeling noodzakelijk is, wordt u direct doorverwezen naar uw huisarts of oogarts waarbij wij er voor zorgen dat u, indien noodzakelijk, vrijwel direct bij de juiste arts terecht kunt.

Ook voor refractiechirurgie kunt u bij Torica terecht, wij zijn gespecialiseerd in advies, onderzoek en begeleiding in het complete traject rondom een ooglaserbehandeling. Torica is aangesloten bij de landelijke Eyescan organisatie.

Op deze manier kunnen wij u het beste advies en maximale oogzorg bieden.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Optometrists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rijswijk zh Zuid-Holland

Is Torica Optiek in Herenstraat 48, Rijswijk zh Zuid-Holland 2282 BW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Rijswijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rijswijk zh Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rijswijk zh Zuid-Holland, 2282 BW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826925]