Novation selecteert Agfa HealthCare oplossingen computergestuurde radiografie voor productaanbod

Door: Agfa Gevaert  15-05-2006
Trefwoorden: Samenwerking, Productaanbod

Novation selecteert Agfa HealthCare oplossingen voor computergestuurde radiografie voor zijn productaanbod inzake digitale beeldvorming

Toonaangevende CR-producten en services van Agfa HealthCare nu opgenomen in catalogus van grootste organisatie voor group purchasing van de gezondheidszorg in de V.S.

Mortsel, België - 15 mei 2006, 16.00 uur CET Agfa HealthCare kondigt aan dat het een overeenkomst heeft ondertekend met Novation, LLC voor het opnemen van Agfa's oplossingen en services voor computergestuurde radiografie (CR) in het productaanbod van Novation. Tot Agfa's CR-oplossingen behoren digitizers, platen en software die een uiterst veelzijdig systeem vormen voor het digitaliseren van medische beelden. Novation is de dienstverlenende onderneming voor de gezondheidszorg van VHA Inc. en University HealthSystem Consortium (UHC), twee nationale samenwerkingsverbanden op het gebied van gezondheidszorg in de V.S.

De overeenkomst voor drie jaar gaat in op 1 juni 2006 en biedt het potentieel om een verkoopscijfer van bijna $25 miljoen te genereren voor Agfa HealthCare, een internationale marktleider op het gebied van CR-research en -technologie.

Novation levert besparingen en waardecreatie aan nagenoeg 3 000 VHA- en UHC-leden en moet aan vele verschillende en belangrijke behoeften voldoen. "Onze doelstelling is om al onze leden te voorzien van de klinische kennis, productexpertise, innovatieve services en financiële opties die een reëel verschil uitmaken bij het verlenen van efficiënte zorg", zei David Starr, product manager van Novation. "Agfa HealthCare beschikt over de mogelijkheid om topproducten aan te bieden aan concurrentiele prijzen waar alle VHA- en UHC-leden kunnen van genieten."

Agfa startte de samenwerking met Novation in 2003 als officiële gecontracteerde leverancier. De ondernemingen ondertekenden toen een overeenkomst voor Agfa's PACS (Picture Archiving & Communications Systems). In het kader van deze nieuwe overeenkomst zal Agfa HealthCare de zorginstellingen van Novation verder ondersteunen bij de conversie van analoge naar digitale beeldvorming en archivering die momenteel loopt.

"Voor een toonaangevende GPO (organisatie voor group purchasing) als Novation is het noodzakelijk dat we ons met leveranciers omringen die geavanceerde systeemoplossingen en uitgebreide klantensupport kunnen bieden", zei David Chambers, Vice President, Sales en Marketing, Agfa HealthCare, V.S. "We zijn zeer verheugd over de overeenkomst en kijken er naar uit om diensten te verlenen aan de VHA- en UHC-leden."

Novation heeft zijn hoofdkantoor in Irving (Texas) en is de toonaangevende dienstverlenende onderneming in de gezondheidszorg in de V.S. Novation levert ongeëvenaarde besparingen en waardecreatie aan nagenoeg 3 000 leden van VHA Inc. en het University Health System Consortium (UHC), twee nationale samenwerkingsverbanden in de gezondheidszorg. Via zijn systeem van openbare aanbestedingen ontwikkelt en beheert Novation contracten met meer dan 700 leveranciers, zowel grote als kleine ondernemingen. De combinatie van grootschaligheid en alert handelen met klinische kennis en productexpertise zorgt er voor dat Novation het meest uitgebreide gamma aan innovatieve dienstverlening kan aanbieden: contractontwikkeling, contract- en leveranciersbeheer, contracten op maat, uitgebreide besparingsprogramma's, onlinecontractbeheer en analyse-instrumenten, orderbeheer en onlineconnectiviteit van leveranciers. In 2005 gebruikten leden van VHA en UHC contracten van Novation voor het aankopen van meer dan $25 miljard aan voorraad- en investeringsgoederen.

Trefwoorden: Productaanbod, Samenwerking,

Contact Agfa Gevaert

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share