Alcatel Benelux deelt jaarlijkse prijzen uit aan haar Business Partners

Door: Alcatel Telecom Nederland  18-05-2006
Trefwoorden: Telecom, Awards

Rijswijk, 18 mei 2006 - Alcatel Benelux heeft onlangs haar Business Partners in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse Business Partner evenement. Het evenement, gehouden in het Bocholter Brouwerij Museum te Bocholt stond geheel in het teken van de Benelux Business Partners. Tijdens het programma werd uitgebreid ingegaan op de behaalde successen over het afgelopen kalenderjaar alsmede de trends, toekomstvisie en portfolio-ontwikkelingen van Alcatel.

In totaal werden er 9 prijzen aan partners uitgereikt, allen in het kader van 'Win of the Year 2005'.
In de categorie van 'Small & Medium Enterprise' oplossingen ging NextiraOne Belgium er met de prijs vandoor en voor 'Large & Medium Enterprise' was dit NextiraOne Luxembourg. In de categorie 'Contact Centers' won de NexTel Nederland dealer Kreuze Telecom, CommSwitch voor 'Data' en Telbel voor 'Wireless'. KPN viel in de prijzen voor 'Managed Communication Services' en NexTel Belgium voor 'Win back from Competition'. Het duo NextiraOne Nederland & Burgers Ergon Telecom kreeg de award voor 'Innovation Cooperation of the year 2005' voor hun goede samenwerking tijdens een groot healthcare project.

De gehele prijsuitreikingceremonie werd uitgebreid met een lunch, diverse presentaties en een rondleiding door het bierbrouwerijmuseum. De festiviteiten werden aan het eind van de dag afgesloten met een uitgebreid diner op locatie.

"We vonden het tijd worden om onze Business Partners te bedanken voor wederom een fantastisch jaar. Hoewel er per categorie maar één winnaar kan zijn, wilden we op deze feestelijke wijze al onze partners enorm bedanken voor hun tijd en inzet in het afgelopen jaar," aldus Paul Spaargaren, Channel Sales directeur Alcatel Enterprise Solutions Benelux. "We wensen alle partners veel succes dit jaar en kijken er naar uit ook volgend jaar de prijzen uit te reiken."

Trefwoorden: Awards, Telecom

Contact Alcatel Telecom Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share